Se společností Práce pro každého s.r.o. jsme začali spolupracovat na začátku roku 2022 v době, kdy už jsme vyhledávání vhodných uchazečů nezvládali vlastními silami a kdy byla na trhu práce velmi složitá situace. Za dobu naší spolupráce velmi kvalitně hodnotím úroveň komunikace a snahu zaměstnanců agentury vyjít vstříc našim potřebám a požadavkům. Vzhledem k tomu, že primárně poptáváme technické pozice, což není úplně jednoduché, oceňuji, že se toho agentura nezalekla a máme za sebou již první úspěšný nástup a pevně doufám, že nebude poslední.

Mgr. Marcela Prchlíková personální manažer

S agenturou Práce pro každého jsme moc spokojeni. Doporučují nám vhodné kandidáty. Kandidáti mají dostatek informací na úvodní schůzku. Komunikace s agenturou je také bezproblémová.
Michaela Sochorová

„Práci na stránkách PPK jsem objevila čistě náhodou prostřednictvím facebooku. Obrátila jsem se na ně tedy s dotazem ohledně pracovní pozice. Obratem mě kontaktovala velice milá pracovnice s nabízenými termíny pohovoru, který se poté uskutečnil online formou.

I nadále pak se mnou zůstala pracovnice v kontaktu s nabídkou přípravy na pohovor v samotném podniku. Děkuji za milý a proaktivní přístup, díky němuž jsem našla práci ihned po skončení studií.“
Michaela Pichrtová 24

I přes počáteční problémy s vyřízením veškeré potřebné dokumentace k podpisu smlouvy, bych tuto pracovní agenturu doporučila. Obrovská snaha a nasazení pracovníků vše zachránila.

Ivana 36 let

Tahle pracovní agentura je perfektní, jsem rád, že mě oslovili a našli mi práci kousek od mého bydliště, což není snadné. Za pěkné peníze a práce mě baví. Děkuju, že jste mi pomohli najít práci. V mém věku to nebylo snadné.

Václav 52 let

Ráda bych se tímto podělila o výbornou spolupráci s touto personální agenturou, která i když je na pracovním trhu poměrně nováčkem, tak z pohledu spolupráce s www.dobraprace.cz si mohu velmi pochválit rychlou a kvalitní komunikaci a mohu ji jen doporučit firmám při výběru nových agentur při obsazování pozic. Dokáží velmi dobře vystihnout pozici a zadat ji detailně na naše stránky vč. všeho, co má pozice obsahovat a tedy věřím, že pozice dokáží kvalitně a dlouhodobě obsadit.
Jana Otepková

Pokud se také chcete stát našimi spokojenými klienty, neváhejte nás kontaktovat.

Těšíme se na spolupráci!

10 + 12 =